Nyheter, 2023.01.03

Gott nytt år och välkommen tillbaka!

 

Vi hoppas att du har haft möjlighet till återhämtning under jul och nyår och att du är laddad med ny energi. Det är i alla fall vi, och vi är så redo att fortsätta hjälpa fler medarbetare till en hållbar hälsa! Vi jobbar hela tiden med att utveckla och förbättra vår hälsoplattform, och nu har vi flera spännande nyheter att dela med oss av som du kan läsa mer om nedan.

OneLab iOS App
Nu har vår hälsoplattform för medarbetare blivit mer tillgänglig än någonsin! Med samma värdefulla innehåll för ökat självledarskap som dina medarbetare är vana vid på onelab.se är det nu ännu smidigare att ta del av testresultat, hälsoråd och självhjälpsverktyg direkt i appen. Finns redan nu i App Store, och kommer snart även för androidanvändare.

Boka hälsorådgivning
Med OneLab kan era medarbetare när de vill boka in en tid för professionell rådgivning och samtalsstöd inom 6 olika områden. Vi har gjort det ännu enklare att boka genom en snabb och lättanvänd bokningsvy, direkt i appen och på onelab.se. Våra hälsorådgivare är legitimerade sjuksköterskor utbildade i motiverande samtal och alla samtal är helt anonyma för er som arbetsgivare.

Finjusterat hälsoscore
Vi har uppdaterat vårt hälsoscore! Kalibreringen har finjusterats och skalan är numera femgradig för förbättrad tydlighet och användarupplevelse. Hälsoscoret presenteras likt tidigare tillsammans med helhetsresultatet i plattformen för medarbetare och är ett sammanfattande jämförelsetal som beräknas utifrån medarbetarens resultat i den aktuella undersökningen. Förändringen är endast synlig när man loggar in som medarbetare, och har ingen effekt på det organisatoriska resultatet och hur det presenteras i er HR-plattform.

Vi hoppas att dessa nya uppdateringar kommer att göra det enklare, mer flexibelt och roligare att använda OneLab till att skapa fler hälsosamma arbetsplatser under 2023!