Be a part of our team

OneLab aspires to create healthy, sustainable workplaces with optimal health and well-being among employees – and that includes our own company. Since starting out in 2014, we have expanded rapidly and now consist of a whole team of driven, positive co-workers who constantly strive forward.

Do you share our passion for corporate health? At OneLab, you can be part of a brilliant team while developing your skill set in healthcare, business and sales. Our fresh and airy office is centrally located in Östermalm, Stockholm.

Contact us

We have below positions open

 • Sales Executive

  Är du en driven och ansvarstagande Account Manager som vill ta nästa steg i karriären? Då kan rollen som Sales Executive på OneLab vara helt rätt för dig!

  I rollen som Sales Executive kommer du representera OneLab och etablera kontakten med nya och befintliga kunder. Du arbetar direkt mot beslutsfattare såsom HR, VD, CFO samt andra intressenter. Du erbjuder lösningar till företag som vill mäta sin medarbetarhälsa för att på så sätt skapa hälsosamma arbetsplatser. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundmötet till avtalssignering.

  I rollen som Sales Executive kommer du att få stöd av en mötesbokare för att hjälpa dig att fylla upp kalendern med kundmöten.

  OneLab behöver dig som är van att driva längre säljcykler och som är duktig på att identifiera och bygga viktiga relationer.

  Läs mer

  Vi erbjuder dig:
  - En möjlighet att utforma och påverka din arbetsroll
  - En arbetsplats på ett snabbväxande bolag
  - Utvecklingsmöjligheter internt
  - Kontor beläget centralt i Stockholm city
  - Ett härligt gäng engagerade kollegor med bra gemenskap

  Vi söker dig som har:
  - Arbetat minst två år med B2B-försäljning och har uppnått och dokumenterat goda resultat
  - Erfarenhet från att ha arbetat med hela säljprocessen; från nykundsbearbetning till långsiktiga kundrelationer
  - Van att identifiera potentiella affärer, prospektera och driva försäljningen mot företagets nya kunder
  - Förmågan att identifiera kundens behov samt anpassa och skräddarsy bästa möjliga lösning för varje specifik kund
  - Goda kunskaper i svenska och engelska
  - Goda kunskaper i Office-paketet

  Personliga egenskaper:
  Som person är du driven, kommunikativ och ansvarstagande. - Vidare är du en flexibel person som har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du har ett starkt resultatfokus, du drivs av att träffa nya människor samt har en genuin passion för att skapa affärer! Du har ett högt engagemang och tempo i arbetet, arbetar strukturerat och tack vare ditt fokus så tummar du aldrig på kvalitén i uppgifterna som du utför.

  Vilka är vi:
  Vi på OneLab tror att hälsa, arbetsmiljö och lönsamhet hör ihop. Därför har vi skapat en modern medarbetarhälsa för dig som vill att din personal ska må bra, utvecklas och prestera på topp.

  Med våra tjänster får ditt företag möjlighet att identifiera och åtgärda eventuella arbetsmiljörisker och dolda arbetsrelaterade hälsoproblem. Vi ger dig insikt i hur medarbetarna mår, och förslag på insatser som skulle förbättra deras hälsa och minska sjukskrivningarna.

  Anställningsgrad och form:
  Heltid, provanställd på sex månader, därefter tillsvidareanställd.
  Arbetstider: Måndag – Fredag 08.00-17.00

  Ansök rollen genom att maila CV till: oskar.lewander@onelab.se

 • Sales Development Representative

  Som Sales Development Representative hos oss på Onelab kommer du besitta en viktig roll som en av företagets grundpelare i säljorganisationen. Du kommer vara den som tar absolut första kontakten med vår nya potentiella kund.

  Ditt huvudsakliga fokus kommer vara att prospektera fram nya kunder som du kontaktar per telefon och mail för att boka in och kvalificera möten åt våra Sales Executives.

  Läs mer

  För att lyckas i rollen:
  Denna tjänst och avdelning är helt ny på bolaget och därför söker vi dig som vill komma in på ett spännande bolag och vara med och bidra till både dina och företagets uppsatta mål. Vi är under tillväxt både internt och marknadsmässigt och det är av stor vikt att du besitter en god kommunikativ förmåga och är vältalig.
  Det är även viktigt att du är en lagspelare som kan hålla hög aktivitet, är uthållig och har lätt för att samarbeta.
  Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och av att jobba med uppsökande försäljning samt att alltid hitta fler nya kunder.

  Vi erbjuder:
  Som Sales Development Representative på OneLab blir du erbjuden arbetsplats med ett glatt gäng fullt av drivna och utåtriktade kollegor som peppar och pushar varandra till nya höjder och älskar att ringa i klockan när de gör affärer.
  Här håller vi en hög energinivå, hjälps åt och jobbar åt samma håll då det är viktigt för oss att alla är med på resan och når framgång.
  Varje vecka startar vi med en god gemensam frukost och vi har även en stående aktivitetstimme där vi tillsammans umgås och motionerar ihop.
  Vi erbjuder en fast och en rörlig lön utan provisionstak.
  Vi är ett värderingsstyrt bolag och orden speglar den kultur vi har internt.

  Vilka är vi?
  Vi på OneLab tror att hälsa, arbetsmiljö och lönsamhet hör ihop. Därför har vi skapat en modern medarbetarhälsa för dig som vill att din personal ska må bra, utvecklas och prestera på topp.

  Med våra tjänster får ditt företag möjlighet att identifiera och åtgärda eventuella arbetsmiljörisker och dolda arbetsrelaterade hälsoproblem. Vi ger dig insikt i hur medarbetarna mår, och förslag på insatser som skulle förbättra deras hälsa och minska sjukskrivningarna.

  Anställningsgrad och form:
  Heltid, provanställd på sex månader, därefter tillsvidareanställd.
  Arbetstider: Måndag – Fredag 08.00-17.00
  Lön: Fast + rörlig

  Ansök rollen genom att maila CV till: oskar.lewander@onelab.se

 • Sjuksköterska

  Är du en social och serviceinriktad sjuksköterska som är i början av din karriär och vill bredda ditt CV med en spännande tjänst inom yrket? Då kan rollen som sjuksköterska på OneLab vara något för dig!

  Som sjuksköterska på OneLab blir du en del av vårt medicinska team och utför hälsoundersökningar ute hos våra kunder.
  Tjänsten inkluderar resor några dagar i veckan, främst inom Sverige men kan även förekomma i övriga Norden. Som sjuksköterska på OneLab utför du provtagningar samt administrativa kontorsuppgifter och rådgivande återkopplingssamtal.

  Som sjuksköterska på OneLab kommer du arbeta parallellt med våra säljare och tar över kundkontakten efter att affären är inkommen. Du sköter hela processen från inbokning av medarbetare, mailutskick, bokning av dina egna resor, utförande av hälsoundersökningar, uppföljningar och återkoppling i form av en sammanställning som redovisas i ett muntligt föredrag för kunden.

  Du kommer vara ansiktet utåt för OneLab och representera bolaget ute hos våra kunder. Det är av stor vikt att du är orädd och har en fingertoppskänsla för att möta olika typer av människor.

  Läs mer

  Vi erbjuder dig:
  - En arbetsplats med varierande uppgifter och många resor inkl. övernattningar på annan ort
  - Arbete förlagt under kontorstider
  - Möjlighet att påverka ditt arbete
  - En del av ett härlig och glatt team
  - En chans att få arbeta med preventiv hälsa
  - Vara med på en framtidsresa där du är med och gör skillnad för Sveriges företagshälsovård

  Vi söker dig:
  - Som är legitimerad sjuksköterska och i början av din karriär
  - Är social och utåtriktad
  - Är rådgivande och tydlig
  - Har en god förmåga för struktur och planering
  - Är noggrann och lösningsorienterad
  - Har ett stort brinnande intresse för hälsa
  - Meriterande är en utbildning inom hälsa ex. hälsocoach, hälsopedagog, kostrådgivare eller liknande samt sälj och/eller serviceerfarenhet
  - Tala svenska och engelska obehindrat
  - Krav - körkort B

  Vilka är vi:
  Vi på OneLab tror att hälsa, arbetsmiljö och lönsamhet hör ihop. Därför har vi skapat en modern medarbetarhälsa för företag som vill att sin personal ska må bra, utvecklas och prestera på topp.

  Med våra tjänster får företag möjlighet att identifiera och åtgärda eventuella arbetsmiljörisker och dolda arbetsrelaterade hälsoproblem. Vi ger insikt i hur medarbetarna mår, och förslag på insatser som skulle förbättra deras hälsa och minska sjukskrivningarna.

  Anställningsgrad och form:
  Heltid, provanställd på sex månader, därefter tillsvidareanställd.
  Arbetstider: Måndag – Fredag 08.00-17.00 (övernattningar på annan ort förekommer men är ej schemalagda)

  Ansök rollen genom att maila CV till: veronica@onelab.se

 • Sjuksköterska för timanställning

  Är du en social och serviceinriktad sjuksköterska som är i behov av ett extraarbete? Studerar du eller har ett deltidsarbete som du vill komplettera med en timanställning på ett spännande bolag inom preventiv företagshälsovård? Kanske arbetar du natt och vill under din längre ledighet arbeta några timmar dagtid?
  Då kan rollen som sjuksköterska på OneLab vara något för dig!

  Som timanställd sjuksköterska på OneLab blir du en del av vårt medicinska team och arbetar med preventiv företagshälsovård. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av utförandet av hälsoundersökningar på plats hos våra kunder som sitter runt om i hela landet. Tjänsten inkluderar därför resor samt övernattningar på annan ort. Det kan även förekomma uppföljnings- samt återkopplingssamtal beroende på om behovet finns.

  Vi söker dig som är flexibel och resultatinriktad och som tycker om att ge förstklassig service! Du kommer vara ansiktet utåt för OneLab och representera bolaget ute hos våra kunder. Det är av stor vikt att du är orädd och har en fingertoppskänsla för att möta olika typer av människor.

  Läs mer

  Vi erbjuder dig:
  - Arbete förlagt under kontorstider
  - Att bli en del av ett härlig och glatt team
  - En chans att få arbeta med preventiv hälsa
  - En arbetsplats med varierande uppgifter och resor inkl. övernattningar på annan ort
  - Vara med på en framtidsresa där du är med och gör skillnad för Sveriges företagshälsovård

  Vi söker dig:
  - Som är legitimerad sjuksköterska eller undersköterska
  - Som har en annan huvudsysselsättning och som kan arbeta timbaserat både med längre framförhålling men även med kort varsel
  - Är social och utåtriktad
  - Är serviceminded
  - Är noggrann och lösningsorienterad
  - Har ett stort brinnande intresse för hälsa
  - Meriterande är en utbildning inom hälsa ex. hälsocoach, hälsopedagog, kostrådgivare eller liknande samt sälj och/eller serviceerfarenhet
  - Tala svenska och engelska obehindrat
  - Krav - körkort B

  Vilka är vi:
  Vi på OneLab tror att hälsa, arbetsmiljö och lönsamhet hör ihop. Därför har vi skapat en modern medarbetarhälsa för företag som vill att sin personal ska må bra, utvecklas och prestera på topp.

  Med våra tjänster får företag möjlighet att identifiera och åtgärda eventuella arbetsmiljörisker och dolda arbetsrelaterade hälsoproblem. Vi ger insikt i hur medarbetarna mår, och förslag på insatser som skulle förbättra deras hälsa och minska sjukskrivningarna.

  Anställningsgrad och form:
  Timanställd - arbete vid behov
  Arbetstider: Vardagar 8-17 (övernattningar på annan ort förekommer men är ej schemalagda)

  Ansök rollen genom att maila CV till: veronica@onelab.se

About us

OneLab offers smart, modern health checks that help map and improve employee health as well as identify and address potential work environment risks. By collecting, analysing and converting complex health data into simple, clear reports, we create a valuable foundation for a long-term corporate health strategy.

OneLab was founded in 2014 and is one of today’s leading companies in preventive corporate health management. We operate in both Sweden and many other European countries.

About us