Webinar, 2021.10.06

Skapa balans i livet - Så hanterar du det "nya normala"

Inspelning av Webinar med OneLab och Mona Drar, legitimerad psykolog. 

Nu när rekommendationerna om att jobba hemifrån är hävda planerar många företag för en återgång till arbetsplatsen. Flertalet undersökningar och rapporter pekar på att de flesta anställda vill kunna kombinera distansarbete med en fysisk arbetsplats och det ser ut som att den hybrida arbetsplatsen kommer att bli det nya normala. Med en allt mer digitaliserad arbetsmiljö är det svårt att inte ställa sig frågan: Kopplar vi någonsin ner? Kopplar vi någonsin av? Att upprätthålla balansen mellan privatliv och arbetsliv blir allt viktigare liksom förmågan att hantera ovissheten som pandemin försatt oss i. Hur ska vi göra för att hantera det här nya “normala”?

Torsdagen den 21 oktober kl. 8.30 bjöd OneLab in till Webinar med Mona Drar där vi pratade om hur man kan hantera den förändrade arbetsmiljön och de nya arbetsplatser som skapats av Covids framfart. Hur balanserar man privatliv och arbetsliv när gränserna blir allt otydligare? Hur kan vi stärka vårt välmående trots pandemin? Hur kan organisationer, HR och chefer stötta medarbetare i det nya “normala”?

Klicka här för att komma till en inspelning av webinaret.

Mona Drar är legitimerad psykolog samt organisationskonsult och har sedan sin start 2003 hjälpt högpresterande grupper och individer med att hitta bättre balans i livet. Monas kunskap och erfarenhet gällande välmående gör henne till en populär talare och konsult. 

Webinaret leddes av OneLabs läkare Andreas Lundin. Andreas är specialistläkare i allmänmedicin med tidigare lång erfarenhet inom både primärvård, psykiatri och laboratoriemedicin.

Presentationen pågick i 30 minuter och följdes av en frågestund på 15 minuter. Vid eventuella frågor skriv till christoffer.carlson@onelab.se.

Vi ser fram emot att höra vad ni tyckte om webinaret och hoppas vi ser er på nästa.