Webinar, 2022.08.25

Tillbaka på jobbet - jobba smart och behåll semesterlugnet

 

Att vi behöver semester för att återhämta oss råder det ingen tvekan om. Men att komma tillbaka till jobbet kan kännas tufft för många och känslor som ångest, nedstämdhet och stress är vanligt. Även för de som trivs på sina jobb.

När semestern är över tar det bara ett par dagar innan vårt allmänna mående återgår till hur det var innan. Många kommer snabbt tillbaka till att försöka lägga det stundtals omöjliga livspusslet. Att prestera optimalt på jobbet, ha en rik fritid, tid med familj och vänner, samtidigt som vi ska förverkliga oss själva skapar lätt osunt höga nivåer av stress. Vår prestationsförmåga försvagas samtidigt som vi riskerar att gå miste om njutningen av livet. 

Men genom att förstå mer om hur hjärnan fungerar går det att hitta verktyg för att skapa en effektiv och hållbar arbetssituation. 

Under detta webinar pratade vi med Helena Schiller, doktor i folkhälsa, om stress och vad man både som arbetsgivare och medarbetare kan göra för att behålla semesterlugnet, jobba smartare och må bättre.

Se inspelad version här >