En av Nordens ledande företag inom företagshälsa

Med smarta hälsoundersökningar och moderna verktyg hjälper vi företag att skapa en frisk och hållbar arbetsplats. Genom att identifiera och kartlägga hälsorisker i ett tidigt skede hjälper vi er att jobba förebyggande med ert arbetsmiljö- och hälsoarbete för att minska ohälsan hos era medarbetare.

OneLab grundades 2014 och är idag ett av de ledande företagen inom preventiv företagshälsovård. Vi finns i både Sverige och många andra europeiska länder.

Kontakta oss

Varför välja OneLab?

Vi erbjuder både digitala och fysiska hälsoundersökningar för att kartlägga den fysiska och psykiska hälsan hos era medarbetare. Våra metoder baseras på validerad och beprövad forskning och resultatet analyseras av våra egna medicinska experter.

Vi tar hand om hela processen – från information och provtagning till resultat och uppföljande kontakt med de individer som har risk för ohälsa.

Våra analyser ger dig som arbetsgivare tydlig information om arbetsmiljörisker, medarbetarnas hälsostatus och konkreta verktyg för förbättring, utan att kompromissa med den personliga integriteten.

Ett engagerat team

Vi på OneLab har stora ambitioner och drivs av att varje dag jobba för att skapa förutsättningar för människor att leva med så hög livskvalitet som möjligt. Med engagerade och målmedvetna medarbetare, som alla är specialister inom sina områden, vill vi utmana branschen inom företagshälsovård genom att jobba med proaktiv hälsovård som gör skillnad på riktigt.

Vi är ett snabbväxande bolag som ständigt letar efter fler drivna och engagerade medarbetare som vill vara med oss i kampen mot ohälsa.

Se lediga tjänster just nu

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er skapa en frisk och hållbar arbetsplats?