En av Nordens ledande kliniker inom företagshälsa

OneLab erbjuder smarta, moderna hälsoundersökningar som hjälper företag att kartlägga och förbättra medarbetarnas hälsa samt identifiera och åtgärda eventuella arbetsmiljörisker. Genom att samla in, analysera och omvandla komplex hälsodata till enkla och pedagogiska rapporter, skapar vi en värdefull grund för ett långsiktigt hälsoarbete.

OneLab grundades 2014 och är idag ett av de ledande företagen inom preventiv företagshälsovård. Vi finns i både Sverige och många andra europeiska länder.

Kontakta oss

Varför välja OneLab?

Vi erbjuder både enklare undersökningar och skräddarsydda lösningar utifrån specifika arbetsmiljörelaterade behov och risker. Vi tar sedan hand om hela processen – från information och provtagning till resultat och uppföljande kontakt.

Våra analyser ger arbetsgivaren tydlig information om arbetsmiljörisker, medarbetarnas hälsostatus och konkreta verktyg för förbättring, utan att kompromissa med den personliga integriteten.

Vi har egna läkare och sjuksköterskor, och våra analyser genomförs uteslutande av ackrediterade laboratorier för maximal säkerhet, pålitlighet och kvalitet.

Ett engagerat team

Vi brinner för att skapa hälsosamma, hållbara arbetsplatser. Våra läkare, sjuksköterskor och andra medarbetare är specialister på att engagera och motivera både enskilda medarbetare och hela företag. Vill du bli en del av vårt team?

Lediga jobb