Bli en del av vårt team

OneLab vill skapa hälsosamma, hållbara arbetsplatser där medarbetare mår bra och kan prestera på topp – och det gäller även oss själva. Sedan starten 2014 har vi växt snabbt och består nu av ett helt team av drivna, positiva medarbetare som ständigt vill framåt.

Brinner du också för friskvård? Hos oss blir du en del av ett riktigt vasst team, samtidigt som du får chansen att utveckla dina kunskaper inom hälsa, företagande och försäljning. Vi sitter i centrala och fräscha lokaler på Östermalm i Stockholm.

Lediga jobb

Om oss

OneLab erbjuder smarta, moderna hälsoundersökningar som hjälper företag att kartlägga och förbättra medarbetarnas hälsa samt identifiera och åtgärda eventuella arbetsmiljörisker. Genom att samla in, analysera och omvandla komplex hälsodata till enkla och pedagogiska rapporter, skapar vi en värdefull grund för ett långsiktigt hälsoarbete. OneLab grundades 2014 och är idag ett av de ledande företagen inom preventiv företagshälsovård. Vi finns i både Sverige och många andra europeiska länder.

Mer om oss