Bli en del av vårt team

OneLab vill skapa hälsosamma, hållbara arbetsplatser där medarbetare mår bra och kan prestera på topp – och det gäller även oss själva. Sedan starten 2014 har vi växt snabbt och består nu av ett helt team av drivna, positiva medarbetare som ständigt vill framåt.

Brinner du också för friskvård? Hos oss blir du en del av ett riktigt vasst team, samtidigt som du får chansen att utveckla dina kunskaper inom hälsa, företagande och försäljning. Vi sitter i centrala och fräscha lokaler på Östermalm i Stockholm.

Kontakta oss

Lediga roller just nu

 • Account manager

  Som Account Manager kommer du att vara som ett mindre bolag i bolaget och driva dina egna processer, från prospektering till fördjupade samarbeten och merförsäljning. Dina dagar kommer att bestå av varierade arbetsuppgifter med flertalet kontaktar från nya företag, befintliga kunder samt interna samarbeten med dina kollegor.

  Läs mer

  - Identifiera, prospektera och ta kontakt med kunder
  - Boka och utföra kundmöten där du informerar om och säljer in produkten
  - Ta in affären och ansvara för att leveransen sker på ett korrekt sätt
  - Nätverka och skapa nya kontakter löpande.

  Vi söker dig som

  Har tidigare säljerfarenhet B2B i minst 0,5 år. Alternativt kan tänka dig att starta i en junior roll med fokus på mötesbokning och på sikt växa in i rollen som Account Manager.

  - Är en tävlingsmänniska som trivs med att arbeta efter uppsatta mål
  - Har ett stort intresse för hälsa och sport eftersom bolaget arbetar med tjänster inom detta område
  - Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

  Vidare ser vi det som en fördel om du har en akademisk bakgrund eller en utbildning inom försäljning. Som person är du en initiativtagare som gillar relationer. Du är bra på att lyssna in andra människor och riktig people-person. Du har fullt fokus på målet och drivs av försäljning och att bygga långsiktiga relationer i en liten och snabbväxande organisation. Service är viktigt för dig och du anstränger dig för att förstå varje potentiell kund och deras behov.

 • Sjuksköterska

  Som sjuksköterska på OneLab kommer du att jobba självständigt och driva dina egna processer, alltifrån provtagning till inbokning av kunder. Dina dagar kommer att bestå av varierade arbetsuppgifter med flertalet kontaktar med patienter samt samarbeten med dina kollegor.

  Läs mer

  Som sjuksköterska på OneLab kommer du att jobba självständigt och driva dina egna processer, alltifrån provtagning till inbokning av kunder. Dina dagar kommer att bestå av varierade arbetsuppgifter med flertalet kontaktar med patienter samt samarbeten med dina kollegor. Som sjuksköterska är du ansiktet utåt och det är viktigt med en hög känsla för service. Arbetet innebär också en stor del resande och körkort B är ett krav.

  Som sjuksköterska kommer du exempelvis att:

  - Ta prover på våra patienter
  - Boka och planera leveranser

Om oss

OneLab erbjuder smarta, moderna hälsoundersökningar som hjälper företag att kartlägga och förbättra medarbetarnas hälsa samt identifiera och åtgärda eventuella arbetsmiljörisker. Genom att samla in, analysera och omvandla komplex hälsodata till enkla och pedagogiska rapporter, skapar vi en värdefull grund för ett långsiktigt hälsoarbete. OneLab grundades 2014 och är idag ett av de ledande företagen inom preventiv företagshälsovård. Vi finns i både Sverige och många andra europeiska länder.

Mer om oss