Nyheter, 2023.11.10

OneLab lanserar vårt mest kraftfulla analysverktyg för HR och chefer någonsin

Idag lanserar OneLab vår HR-plattform i helt ny tappning! Vi är stolta över att introducera en rad förbättringar och nya funktioner som ger chefer och HR ännu bättre möjligheter att arbeta proaktivt och datadrivet med hälsa och arbetsmiljö.

Dynamisk dashboard: Upplev utvalda datadrivna insikter som nu är mer begripliga och handlingsbara. Vi har lagt till nya analysfunktioner, inklusive utmärkande grupper, och ett nytt fokus på arbetsmiljöfrågor. Dessutom presenterar vi specialanpassat innehåll för föreslagna fokusområden.

Avancerad analys: Vi har introducerat ett trafikljussystem för en klarare bild av risk- och friskfaktorer samt en Heatmap för oöverträffad överskådlighet och smidig jämförelse mellan grupper och över tid.

Ny navigering: Vår nya vänsterställda navigering med undersidor gör det enklare än någonsin att navigera i verktyget och få en snabb översikt.

Denna nya version av vår plattform är ett stort steg framåt i att erbjuda en ännu mer intuitiv och kraftfull användarupplevelse, för att ditt företag ska kunna bedriva ett preventivt och datadrivet hälsoarbete.