Webinar, 2021.08.17

Hälsosamt Ledarskap - Framgångsfaktorer för den nya hybrida arbetsplatsen

Webinar!

COVID-19 har svept över världen och ställt mycket på sin spets. Våra interaktioner, studier och inte minst, arbetsplatser, blev digitala. Den här blandning mellan fysiskt och digitalt arbete innebär helt nya utmaningar för dagens ledare. Vad behövs det för sorts ledarskap för att navigera sig igenom dessa nya hybrida arbetsplatser? Hur säkerställer man inte bara sina anställdas utan även sin egen hälsa? Hur tänker man om vad ledarskap är i den här tiden av snabba förändringar?

Torsdagen den 26 augusti kl. 8.30 höll OneLab ett Webinar med Svante Randlert där ledarskap på den hybrida arbetsplatsen diskuterades. Hur leder man för att skapa en både hälsosam och produktiv miljö när fysiskt och digitalt jobb mixas?

Klicka här för att se webinariet i efterhand

Svante Randlert är en av nordens mest anlitade föreläsare med över 150 föredrag per år när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon.

Webinariet leddes av OneLabs läkare Andreas Lundin. Andreas är specialistläkare i allmänmedicin med tidigare lång erfarenhet inom både primärvård, psykiatri och laboratoriemedicin.

Hoppas ni gillar webinariet och vid eventuella frågor kontakta christoffer.carlson@onelab.se