Webinar, 2021.08.17

Hälsosamt Ledarskap - Framgångsfaktorer för den nya hybrida arbetsplatsen

 

Inspelat webinar från augusti 2021

När coronapandemin svepte över världen ställdes mycket på sin spets. Våra sociala interaktioner, våra studier och inte minst våra arbetsplatser blev digitala. Kombinationen av fysiska och digitala arbetsplatser innebar helt nya utmaningar för dagens ledare som ställdes inför nya frågeställningar, vilka är fortsatt aktuella idag. Vad krävs det för sorts ledarskap för att navigera genom dessa nya hybrida arbetsplatser? Hur säkerställer man inte bara de anställdas, utan även den egna hälsan? Hur tänker man om vad ledarskap är i den här tiden av snabba förändringar?

I detta Webinar tillsammans med Svante Randlert diskuterades ledarskap på den hybrida arbetsplatsen – Hur leder man för att skapa en både hälsosam och produktiv arbetsmiljö i dessa nya tider? 

Svante Randlert är en av nordens mest anlitade föreläsare med över 150 föredrag per år när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon.

Webinariet leddes av OneLabs läkare Andreas Lundin. Andreas är specialistläkare i allmänmedicin med tidigare lång erfarenhet inom både primärvård, psykiatri och laboratoriemedicin.