Events, 2022.10.06

Att vara en drömarbetsgivare

 

Den 6 oktober 2022 bjöd vi in Svante Randlert som gav oss trender och insikter om hur arbetsgivare kan attrahera både befintliga och potentiella medarbetare, både idag och imorgon. 

Se inspelad version här >

 

Pandemin har medfört flera utmaningar och förändrat arbetssättet för många. I sviterna av pandemin har kompetensbristen ökat, vi ser en stor rörlighet på arbetsmarknaden och den psykiska ohälsan ökar.

Att som arbetsgivare lyckas med att hitta rätt människor, få dem att vilja stanna kvar, och dessutom säkerställa att de också mår bra så att de kan prestera fullt ut är idag en tuff uppgift. Att jobba för att vara en attraktiv arbetsgivare för att kunna hitta och behålla rätt kompetens är därmed viktigare än någonsin. 

Men vad krävs egentligen för att vara det? Med en omvärld som förändras allt snabbare, förändras även behoven och förutsättningarna allt snabbare. Det som har tagit er hit där ni är idag, kommer antagligen inte räcka för att ta er dit där ni vill vara imorgon.

Om Svante Randlert

Svante Randlert är ledarskapsrådgivare och har hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon. Han har skrivit böckerna Drömarbestgivaren och Drömledarskapet samt drivit ledarskapspodden Chefssnack, där han har intervjuat 100 av Sveriges vassaste chefer.  

Som föreläsare är Svante mycket eftertraktad och dessutom nominerad till Stora Talarpriset 2022.