Smarta hälsoundersökningar för företag

OneLab är en hälsoplattform där företag kan identifiera ohälsa och följa upp med rätt vård i rätt tid. Vi tror att hälsa och lönsamhet hör ihop. Därför har vi skapat en modern företagshälsa för dig som vill att din personal ska må bra, utvecklas och prestera på topp.

– Identifiera dold ohälsa preventivt
– Snabb uppföljning och vård för medarbetare
– Statistik och insikter i realtid för HR
 • 0

  Genomförda hälsoundersökningar

 • 0

  Hjälpta medarbetare med risker

 • 0

  Medarbetare i behov av akut uppföljning

Smarta hälsoundersökningar

Vi har en bred uppsättning screeningverktyg att jobba med, både vad gäller psykisk och fysisk ohälsa. Vi använder endast den senaste utrustningen och evidensbaserade metoder. Exempel på undersökningar är smarta dynamiska frågebatterier, blodprover, medicinska tester och EKG. Alla upptäckta risker följs upp omgående upp med läkare eller sjuksköterska.

– Fånga upp och hantera psykisk ohälsa
– Identifiera dolda arbetsmiljöproblem och risker
– Snabb uppföljning och vård med sjuksköterskor och läkare

Våra tjänster

Få hjälp vart som helst när som helst

Det spelar ingen roll om dina medarbetare sitter hemma, är på kontoret eller befinner sig utomlands. Med hjälp av smart screening, chatt, röstsamtal och videosamtal kan dina medarbetare enkelt och snabbt få hjälp av oss. Vi integrerar era befintliga hälsoförmåner för att säkerställa att de resurser som finns utnyttjas effektivt.

– Geografiskt skalbara och flexibla lösningar
– Nyttja befintliga hälsotjänster effektivt

För arbetsgivare

Förstå hur organisationen mår just nu

 • Vi tar hand om dina medarbetare

  Mät och agera på hälsodata från medarbetarna som levereras i realtid. Givetvis är informationen anonym och hanteras med största varsamhet. Vi följer aktivt upp på risker med relevant vårdpersonal. Hos oss jobbar omsorgsfullt utvalda läkare och sjuksköterskor med medicinsk kompetens att rådge och hantera ohälsa på företaget.
 • Den senaste tekniken

  Säkerhet och kvalitet i fokus. För att kunna dra relevanta slutsatser, utan att skapa onödig oro, är det särskilt viktigt att analyserna håller högsta kvalitet. Därför genomförs de alltid med moderna evidensbaserade metoder och ackrediterade laboratorier, som även anlitas av sjukvården.
 • Lösningar på era villkor

  Utöver våra digitala hälsoundersökningar erbjuder vi utökade tester och undersökningar. Om medarbetaren inte har möjlighet att närvara vid provtagningen finns det möjlighet att erhålla ett provtagningskit och själv utföra blodprovet genom ett stick i fingret. Analysen genomförs med instrument av högsta kvalitet som också används inom den offentliga vården.
Så här säger några av våra kunder
 • Therese Donati Hanngren
  HR, Grant Thornton

  ”Modernt, nytt och enkelt. Med OneLabs tjänst ökade vi deltagandet från 62% till 92%. Många medarbetare har uttryckt att de uppskattat undersökningen och att allt runtomkring har fungerat smidigt. Från bokning i medarbetarnas kalender, provtagning på plats av en trevlig sjuksköterska till återkopplingen med läkare.”

  - Högt deltagande
  - Uppskattat bland medarbetarna
  - Tidseffektiv och smidig lösning

  Läs case
 • Kristina Bergman
  Regionchef, Länsförsäkringar

  ”Vi har bara fått positiv respons på OneLab:s hälsoundersökningar, och det visar framför allt det höga deltagandet bland de anställda. Våra medarbetare uppskattar att vi tar hälsa på allvar och vi tycker att det känns tryggt att de får hjälp om de skulle ha ett avvikande resultat på testet.”

  - Personlig uppföljning med vårdpersonal
  - Oberoende aktör
  - Hög säkerhet och trygghet

  Läs case
 • Markus Kullendorff
  Grundare av Benify

  OneLab är sannolikt Sveriges främsta aktör inom hälsoundersökningar för företag. Ett väldigt smidigt och effektivt sätt att arbeta preventivt med personalhälsa, innan problemen och kostnaderna blir stora. En hälsotjänst designad för dina medarbetare och företagets befintliga hälsolösningar.

  - Ökad hälsa och minskade kostnader
  - Kompatibelt med befintliga hälsolösningar
  - Minskad personalomsättning och ökad hållbarhet